Herhaalmedicatie aanvragen – Apotheek Montfoort-Linschoten – Montfoort

Apotheek Montfoort-Linschoten

Apotheek Montfoort-Linschoten

Apotheek Montfoort in Montfoort biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalmedicatie aanvragen

Mogelijkheden (automatische) herhaalmedicatie

 

U heeft een herhaalmedicijn besteld

U heeft een herhaling van uw medicijnen aangevraagd bijv. door de lege doosjes in te leveren. Uw huisarts en apotheker vragen u om voortaan via onze nieuwe werkwijze uw herhaalmedicijnen aan te vragen. Namelijk via:

· Via onze website www.ApotheekMontfoort.nl

· Via de UwZorgOnline-app op uw telefoon en tablet

· Via de balie van de apotheek

Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw medicatie, vóórdat het op is, automatisch weer voor u klaarstaat. Lees hierover onderaan dit bericht bij Extra service: Automatisch aanvullen / Herhaalservice.

 

Hoe aanmelden en bestellen

Via onze website www.ApotheekMontfoort.nl kunt u zich aanmelden voor uw persoonlijke portaal. Klik op Mijn Medicijnen en klik op ‘account aanmaken’. Na controle van uw aanmelding door de apothekers, kunt u via uw persoonlijke portaal op de website en/of via de UwZorgOnline-app gemakkelijk uw medicijnen bestellen. De apotheek vraagt een recept aan bij uw huisarts en de volgende werkdag ligt uw medicijnbestelling klaar.

Lukt het u niet om via onze website of UwZorgOnline-app uw herhaalmedicijnen te bestellen dan kunt u dit voortaan direct bij de balie van de apotheek doen.

 

Persoonlijk medisch en medicijn-dossier

Het persoonlijke UwZorgOnline-portaal en UwZorgOnline-app kan gekoppeld worden aan uw medische dossier bij de huisarts, en aan uw medicijn-dossier bij de apotheek. Het gebruik van UwZorgOnline geeft u dus goed inzicht in uw eigen medisch dossier en het gebruik van uw medicijnen.

 

Handleiding en Instructievideo

Heeft u vragen over het aanmelden en gebruik van UwZorgOnline?

Bekijk hier de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website.

 

Extra service: Automatisch aanvullen / Herhaalservice

Wij willen u graag ondersteunen bij de aanvraag van uw medicijnen. Met onze Herhaalservice houden wij bij hoeveel voorraad u nog in huis heeft. Als de voorraad bijna op is vragen wij bij uw huisarts een nieuw recept aan. U krijgt een bericht als uw medicijnen klaarliggen. Zo hoeft u hier niet meer aan te denken en heeft u altijd op tijd uw medicijnen weer in huis! U kunt zich hiervoor aanmelden door te mailen naar Assistenten@ApotheekMontfoort.nl of langs te komen aan de balie van de apotheek. Wij kunnen dan met u kijken of deze service ook passend is in uw situatie.