Klanttevredenheid – Apotheek Montfoort-Linschoten – Montfoort

Apotheek Montfoort-Linschoten

Apotheek Montfoort-Linschoten

Apotheek Montfoort in Montfoort biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Klanttevredenheid

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek 2022

Afgelopen jaar heeft u onze zorg en service beoordeeld met een gemiddelde score van 8,5!

Daar zijn we heel blij mee! Afgelopen 2 jaar hebben we mede n.a.v. eerdere klanttevredenheidsonderzoeken en gesprekken met onze klanten bewust gewerkt aan verbetering van onze dienstverlening, services, samenwerking en communicatie. Het is heel bemoedigend om te lezen dat ook u de verbeteringen ervaart!

 

Wat gaat er goed, wat kan er beter?

We lezen veel terug over het plezierige contact met onze medewerkers, hun deskundigheid, het meedenken in oplossingen wanneer een geneesmiddel niet beschikbaar is en het gemak van de 24-uurs afhaalkluis. Uiteraard blijft er ook altijd ruimte voor verbetering! Minder positief ervaart u de wisselende ervaring in gesprek met onze medewerkers, de (uitleg over) verandering van geneesmiddelmerken en de wachttijd in de apotheek. Verder lazen we terug dat er behoefte is om medicatie (nog) eenvoudiger aan te vragen/laten herhalen.

Op basis van deze uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek hebben we weer verbeterpunten met elkaar kunnen formuleren. Tevens zullen we i.s.m. onze collega-zorgverleners in Montfoort-Linschoten kijken waar we onze samenwerking verder kunnen inzetten om u de beste zorg en service te kunnen leveren!

 

Volgend jaar?

Heeft u dit jaar niet deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek dan willen wij u vragen dit volgend jaar zéker te doen. Mede door uw feedback kunnen wij continue blijven verbeteren!