Medische hulpmiddelen – Apotheek Montfoort-Linschoten – Montfoort

Apotheek Montfoort-Linschoten

Apotheek Montfoort-Linschoten

Apotheek Montfoort in Montfoort biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Medische hulpmiddelen

Ook voor uw hulpmiddelen (zoals diabetes teststrips, incontinentiemateriaal en verbandmateriaal) kunt u gewoon bij ons terecht! Dankzij de samenwerking met Elke.nl, Hulpmiddelbezorgd (leverancier van incontinentie Tena, Depend en Absorin) en Onemed (leverancier van alle teststrips o.a. Freestyle Libre), kunnen wij u voorzien van uw hulpmiddelen! Direct in de apotheek of bij u aan huis.

Wanneer u voor het eerste een medisch hulpmiddel nodig heeft dan vragen wij uw toestemming om uw persoonsgegevens te delen met Onemed en/of Hulpmiddelbezorgd.

Lees meer over het delen van uw persoonsgegevens in de brochure “Uw privacy gewaarborgd”

Let op: geeft uw zorgverzekeraar mogelijk aan dat uw apotheek geen hulpmiddelen meer kan leveren? U hoeft dan niet over te stappen naar de leverancier die zorgverzekeraars noemen! Dankzij de samenwerking met Elke.nl, Hulpmiddelbezorgd en Onemed voldoen wij aan de voorwaarden die de zorgverzekeraar stelt aan het leveren van medische hulpmiddelen.

Heeft u nieuwe middelen nodig, bestel die direct bij ons. Dan zorgen wij voor tijdige levering.